Targetz

Targetz is een multifunctionele mikschijf die voor meerdere (sport)doeleinden is ontwikkeld: Targetz is geschikt is voor ieder type doeltje en past op meerdere paalafmetingen doordat het is voorzien van een eenvoudig elastisch bevestigingssysteem. Hierdoor is het mogelijk binnen enkele tellen vier Targetz schijven aan een doeltje te bevestigen of los te maken.

Targetz is o.a. geschikt voor:

Targetz kleuren

Met de in 4 kleuren geleverde Targetz mikschijvensets oefen je jouw trap- of gooitechniek en leer je op korte termijn beter sneller te handelen en beter te mikken, zodat je tijdens wedstrijden een beter gevoel hebt ontwikkeld om te scoren!

Targetz is gemaakt van stevige PE-Foam en is voorzien van een stevig elastisch koord.

Op het moment dat de Targetz mikschijf wordt geraakt dient deze met de hand naar de juiste positie worden teruggeplaatst.

Doelgroepen

Targetz is een nuttig oefenmiddel voor o.a.:

Targetz kan worden ingezet voor individuele spelletjes en trainingsoefeningen maar ook trainingsoefeningen en spelletjes in groeps- of teamverband.

Targetz

Handbal en Zaalvoetbal

Gymzaal

Voetbal

Hoe te gebruiken?

Mikken vanuit stilstand. Mikken vanuit een voorzet. Mikken vanuit een voorafgaande actie en trap de bal tegen de mikschijf die je coacht noemt tijdens je actie.

Top-4 toepassingen

De eenvoud in gebruik maakt van de Targetz mikschijven een handig inzetbaar trainingsmiddel, dat voor vele balsporten kan worden gebruikt. De meest-voorkomende voorbeelden zijn:

Oefen je trap- en koptechniek of neem de bal direct op de slof na een prachtige assist van je teamgenoot.

Oefen je reflex en zet je af met je sterkste been en raak een van de Targetz mikschijven die de handbalcoach doorgeeft tijdens je sprong.

Tik zo snel je kunt de kleur aan die de trainer noemt.

Targetz is geschikt voor uiteenlopende gymles activiteiten.

Offerte aanvragen