Over Novasport

Geschiedenis

Novasports is op 28 oktober 2016 opgericht.

Visie

Novasports Sport & Beweeg ontwikkelt uitnodigende sport- en spelartikelen en -concepten die op een sportieve en verbindende wijze een positieve aanvulling zijn voor mens en maatschappij:

Plezier, bewegen, ontwikkelen en samenspelen staan hierin centraal.

Plezier (be)loont!

Kinderen hebben maar weinig nodig om zich te vermaken. Ze weten zich prima te vermaken met wat de natuur hen geeft of met wat ze allemaal wel niet vinden op straat, rondom huis of in huis. Een wasknijper, een stuk hout , zand en wat water, staan garant voor uren speelplezier…

Positieve ervaringen opdoen, samenspelen, gezond bewegen, vriendschappen aangaan, opgroeien, opvoeden… Zomaar een aantal steekwoorden. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar toch worstelt een grote groep mensen hier dagelijks mee. Want, hoe gaan we hiermee om als dit niet zo vanzelfsprekend is! Een hulpmiddel om met deze complexiteit in het leven om te gaan is sport, spel en bewegen. Hierdoor komen we op een sociaal maatschappelijke wijze in aanraking met deze onoverkomelijke aspecten van het leven en leren we op een interactieve wijze hiermee om te gaan.

Ramon de Roij

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 tot 17.00 uur
Gesloten op zon- en Feestdagen

Samenwerkingen

Novasports heeft samenwerkings-verbanden met verschillende organisaties.

Offerte aanvragen