Moby

Moby is een veelzijdige speelkoepel die de cognitieve, motorische, intellectuele en sociale vaardigheden van kinderen van

0-12 jaar helpt ontwikkelen en aan te scherpen. De vorm, afwerking en het optioneel gebruik van (gesproken) geluid en gekleurd licht maken het een laagdrempelig hulpmiddel. Het zal onbeperkt tot de verbeelding en creativiteit van jong en oud spreken.

Moby is gemaakt van onderhoudsarm polyester en kan in elke kleur worden geleverd. Moby kan dus aansluiten op een huisstijl of in elke omgeving worden geïntegreerd. De koepel is afgewerkt met krijtbordstructuur waardoor deze als schoolbord kan dienen.

Ons Moby assortiment kent drie varianten

Doelgroepen

Moby is een verrijking voor scholen en kinderdagverblijven maar kan ook bij verenigingen of in de openbare ruimte worden geplaatst. De Moby kan door volwassenen eenvoudig worden verplaatst maar, indien gewenst, kan het ook worden verankerd. 

Moby Varianten

Moby Start

Moby Disco

Moby Playground

Hoe te gebruiken?

Kinderen zullen Moby automatisch als een klim- en kruipobject beschouwen. De afwerking met krijtbordstructuur en, eventueel, toevoeging van licht en geluid maakt Moby multifunctioneel en een inspirator die met de tijd meegaat. 

Zo kan het centraal staan bij de uitvoering van spelletjes of het uitvoeren van het onderwijsprogramma. Ook kan het dienstdoen als doeltje bij het voetballen of helpen de motoriek te verbeteren. 

De integratie van licht, muziek of (gesproken) geluid geeft Moby een interactieve dimensie en helpt leerkrachten, opvoedkundigen en ouders om met de tijd mee te gaan bij het onderwijzen en bezighouden van kinderen. 

Uitbreiding met de speciale Playground vergroot het spel-, leer- en oefenbereik. Dankzij haar vorm zal Moby de collectieve creativiteit helpen grenzen te verleggen en doen overstijgen. Tevens werkt een Moby Playground drempelverlagend naar sportparticipatie en sportiviteit.  

“Moby, dáár zit beweging in!”

Offerte aanvragen