Moby Disco

Moby Disco gebruikt licht, muziek en (gesproken) geluid om kinderen te motiveren, te stimuleren en gesproken opdrachten te geven. Sensoren activeren Moby Interactief zodra deze wordt aangeraakt of wordt gebruikt. LED lichtjes in de poten kunnen de poortjes een continue wisselende kleur geven.

Modulair

Meerdere Moby Disco’s kunnen worden gekoppeld waardoor deze voor meer complexe of allesomvattende spelletjes kunnen worden ingezet. De wijze van, en frequentie van gebruik wordt automatisch vastgelegd. Deze data is beschikbaar voor de klant. Een gebruiksvriendelijke bedieningsapp is momenteel nog in ontwikkeling.

Gebruiksvormen

Slim gebruik van de techniek zal kinderen helpen om, onbewust, hun grenzen te verleggen. Dit kan worden gedaan zonder dat daarvoor een geschoolde kracht moet worden ingezet. Novasport beschikt over een uitgebreide database met spelletjes en lesmateriaal voor het onderwijzen van basiskennis. Die database wordt voortdurend bijgewerkt. Moby Disco is geschikt voor permanente plaatsing buiten.

Doelgroep

Moby Disco is even robuust als Moby Start. Het gebruik van licht, muziek en geluid zal zeker peuters maar bovenal kinderen op oudere leeftijden aanspreken.

Top-4 toepassingen

Dankzij het licht, muziek, geluid of de gesproken opdracht worden kinderen voortdurend verrast met nieuwe interactieve spelvormen, informatie of opdrachten. De top-4 van bekende spelvormen die een Moby Disco faciliteert:

Moby Interactief helpt bij het onderwijzen van, bijvoorbeeld, rekenen of articuleren.

Lichtjes stimuleren de kinderen om snel te reageren of om zo snel mogelijk een onvoorspelbare volgorde af te werken.

Door de poortjes allemaal een andere kleur te geven kan Moby Interactief worden gebruikt voor het aloude spel Twister.

Het licht of geluid kan kinderen stimuleren om binnen een beperkte tijd een bepaalde opdracht uit te voeren, specifieke beweging te doen of afstand af te leggen.

Offerte aanvragen