Moby Playground

Een Moby Playground biedt een driedimensionale vorm van sport, spel en vertier doordat het op een speciale kunstgrasondergrond wordt gezet. Deze bevat vormen en tekens die de uitdagingen voor kinderen een extra dimensie geven. Voor een Moby Playground kan zowel de Moby Start als de Moby Interactief worden gebruikt.

Gebruiksvormen

Moby Playground is een driedimensionaal speelveld van 8 bij 8 meter. Moby wordt daarbij midden op een onderhoudsarme kunstgrasmat geplaatst. De vormen, tekens en oefenstof zijn met behulp van verschillende kleuren of vezellengte in de mat weergegeven. Zo kunnen gebruikers, bijvoorbeeld, worden gevraagd deze aan te raken, te volgen of te vermijden. Een speciale laag onder het kunstgras garandeert het comfort en de veiligheid van de gebruikers.

Doelgroep

De onderhoudsarme Moby Playground kent geen beperkingen qua toepassing of leeftijd. Het is een ideale oplossing voor instellingen of op locaties waar onvoldoende ruimte is om kinderen echt te laten ravotten of bewegen.

Top-4 toepassingen

Een Moby Playground biedt niet alleen vertier maar draagt ook bij aan de cognitieve, educatieve en lichamelijke ontwikkeling. Een Moby Playground kan, bijvoorbeeld, voor de volgende oefenstof worden ingezet:

De combinatie van een kunstgrasmat vol kleuren en vormen en een Moby (met licht en geluid) biedt onbeperkte mogelijkheden voor het spelen van spelletjes, het leren van nieuwe dingen of om gezond te bewegen.

Kinderen kunnen uitgenodigd worden om op snelheid of op sportieve manier te bewegen.

Middels gesproken opdrachten kunnen kinderen afzonderlijk taken uitvoeren om samen een resultaat te bereiken.

De robuuste ondergrond met speciale valbescherming maakt het mogelijk dat kinderen, zonder toezicht, onbeperkt en veilig kunnen spelen.

Moby is gemaakt van onderhoudsarm polyester en kan in elke kleur worden geleverd. Moby kan dus aansluiten op een huisstijl of in elke omgeving worden geïntegreerd. De koepel is afgewerkt met krijtbordstructuur waardoor deze als schoolbord kan dienen

Offerte aanvragen