Tridome rebounder

De Tridome Rebounder (tsjoek) is een hoogwaardig opvouwbaar driezijdig minidoeltje dat tevens als rebounder kan worden gebruikt. De Tridome Rebounder kan zowel liggend als staand gebruikt worden bij: voetbal-, hockey- en keepertrainingen. Omdat de bal constant in het spel blijft, doordat deze direct in het speelveld ‘terugveert,’ blijven de spelers continue in beweging. Daarnaast is de Tridome Tsjoek geschikt voor andere reguliere sportlessen op school, buitenactiviteiten en de Urban sport.

 

De Tridome Rebounder is een lichtgewicht van staalvervaardigd en eenvoudig opvouwbaar dynamisch sport-, spel- en trainingsartikel. Daarnaast is de Tridome Rebounder geschikt voor andere reguliere sportlessen op school, buitenactiviteiten en Urban sport.

 

En net zoals bij de Tridome, biedt de Tridome Rebounder de sportcoach een scala aan trainingsmethodieken.De Tridome Rebounder (tsjoek) is een hoogwaardig opvouwbaar minidoeltje dat tevens als rebounder kan worden gebruikt. De Tridome Rebounder kan zowel liggend als staand gebruikt worden bij: voetbal-, hockey- en keepertrainingen. Omdat de bal constant in het spel blijft, doordat deze direct in het speelveld ‘terugveert,’ blijven de spelers continue in beweging. Daarnaast is de Tridome Tsjoek geschikt voor andere reguliere sportlessen op school, buitenactiviteiten en de Urban sport.

 

En net zoals bij de Tridome, biedt de Tridome Tsjoek de sportcoach een scala aan trainingsmethodieken.

 

De Tridome Rebounder is eenvoudig te bestellen in onze webshop


Partners