Stoepranden Workshop

bandkaaien, kaaibanden, kaaibandje tikken, kantgooien, kantje butsen, kantstoepen, keibanden, randen, randje tik, randjebutsen, nkstoepranden, stoepballen, stoepranden, stoepen, stoepiebal, stoepiegooi, stoepiestuit, stoepietik, Kerby, Kurby, kurbygame

Zin in een Stoepranden Workshop?

Organiseer een leuke Stoepranden Workshop voor uw: leerlingen, personeel, verenigingsleden of voor een andere leuke doelgroep!

 

Stoepranden? Ja! Stoepranden!

Stoepranden is een leuk, laagdrempelig en actief balspel dat door iedereen gespeeld kan worden op elke willekeurige locatie. De spelregels zijn simpel: twee spelers proberen de bal op de stoeprand te mikken. Kaatst de bal terug, dan levert dat punten op. Het spel werd vroeger veelvuldig gespeeld, en is op dit moment bezig met een heuse revival. En dat is niet zo gek; stoepranden is voor iedereen, en kan door iedereen gespeeld worden. Daarnaast is het niet alleen leuk; het is ook nog eens heel gezond; het zet zowel jong als oud aan tot beweging in de buitenlucht en kan ook binnen worden gespeeld. Ook draagt stoepranden bij aan meer onderling contact, (culturele) verbinding en gezelligheid.

 

Tijdens de Workshop Stoepranden wordt gespeeld met Kerby, een draagbare kunststof stoeprand. Met Kerby ben je niet meer afhankelijk van een ‘lege’ straat. Je pakt je Kerby op en gaat naar de plek waar jij graag stoepranden wilt spelen. Bijvoorbeeld een grasveld, een plein, het strand, je achtertuin, de sporthal of je school. Waar je maar wilt eigenlijk!

 

Sinds enkele jaren is er zelfs een NK Stoepranden!

 

Novasports Sport & Beweeg, bedenker van Kerby, geeft de Workshop Stoepranden aan: bibliotheken, gemeenten, (basis)scholen, verenigingen en vele andere leuke doelgroepen.

   

Grotere groepen en andere pakketsamenstellingen zijn mogelijk.

 

 

Novasports Sport & Beweeg is sponsor van Jantje Beton voor het NK stoepranden.