Novasports Sportspeelgoed Actieweken

Novasports Uniek Nederlands Sportspeelgoed

Wij ontwikkelen unieke sport- en spelproducten die mensen van alle leeftijden uitnodigen in beweging te komen.

Plezier, bewegen, ontwikkelen en samenspelen staan hierin centraal!

Kerby

Kerby is een draagbare stoeprand waarmee je het spel stoepranden kunt spelen. Met de draagbare Kerby, vergelijkbaar met een stukje stoeprand, ben je niet meer afhankelijk van een ‘lege’ straat. Je pakt je Kerby en gaat naar de plek waar jij graag stoepranden wilt spelen. Bijvoorbeeld; het park, een plein, het strand, je achtertuin, de sporthal of je school. Waar je maar wilt eigenlijk!
De spelregels zijn simpel: twee spelers proberen de bal op de stoeprand van de ander te mikken. Kaatst de bal terug, dan levert dat punten op.

Waarom stoepranden?

Kerby stoeprandenbal

De Kerby stoeprandenbal is een bal met veel stuitkracht waardoor stoepranden nóg leuker wordt. De Kerby stoeprandenbal is een speelveilige en kindvriendelijke bal die geen pijn doet bij het afgooien.

De Kerby stoeprandenbal kan alleen in combinatie met de Kerby worden bestelt.

Targetz

Targetz is een veelzijdige universele mikschijf die voor vele beweeglesdoeleinden kan worden gebruikt.

De multifunctionele mikschijf is voor meerdere leer, sport- en speldoeleinden ontwikkeld: Targetz is geschikt is voor ieder type doeltje en past op meerdere paalafmetingen doordat het is voorzien van een eenvoudig elastisch bevestigingssysteem. Hierdoor is het mogelijk binnen enkele tellen vier Targetz schijven aan een doeltje, paal, klimrek of iets dergelijks te bevestigen.

Waarom Targetz?

Moby speelkoepel

Moby Start haakt in op de basisbehoeften van kinderen en leerkrachten. Het daagt kinderen uit om te klimmen, te kruipen en te bewegen en biedt opleiders en onderwijzers een inspirerende manier om informatie te delen.

Behalve het laagdrempelig faciliteren van spel en vertier is Moby Start zeer geschikt om de motoriek, richtingsgevoel en hand-oog coördinatie van kinderen op jonge leeftijd te stimuleren en te ontwikkelen.

Moby is gemaakt van onderhoudsarm polyester en kan in elke kleur worden geleverd. Moby kan dus aansluiten op een huisstijl of in elke omgeving worden geïntegreerd. De koepel is afgewerkt met krijtbordstructuur waardoor deze als schoolbord kan dienen.

Behalve het laagdrempelig faciliteren van spel en vertier is Moby Start zeer geschikt om de motoriek, richtingsgevoel en hand-oog coördinatie van kinderen op jonge leeftijd te stimuleren en te ontwikkelen.

Door zijn lichtgewicht van 20 kg is Moby eenvoudig verplaatsbaar. Zo kan je Moby bijvoorbeeld op een speelplein neerzetten en als het regent binnen in een speellokaal plaatsen.

Tridome

Tridome, een opvouwbaar driezijdige mini-doeltje

Tridome is ontwikkeld om kinderen die doorgaans wat minder bij het balspel worden betrokken, toch een succeservaring te bieden. Doordat Tridome de mogelijkheid biedt in drie zijden te scoren, krijgt iedereen de kans om mee te doen. Hierdoor worden kinderen die doorgaans wat aan de zijlijn staan worden meer bij het spel betrokken. Tridome biedt plezier voor iedereen!

Tridome Tsjoek

De Tridome Tsjoek, een opvouwbare driezijdige trampoline mini-doeltje

De Tridome Rebounder is een dynamisch doeltje dat als rebounder kan worden gebruikt. De Tridome Rebounder kan zowel liggend als staand gebruikt worden.

Bij een liggende opstelling, veert de bal direct terug in het speelveld, waardoor de bal constant in het spel blijft en spelers continue in beweging blijven. Staand kunnen er allerlei werp- of trapspelletjes en -oefeningen mee worden gedaan.

Golfhoepel

Is een leuke manier om de motoriek te oefenen en om bijvoorbeeld te gebruiken tijdens de training, sportles of een sportkamp.

Met de verplaatsbare golfhoepel bestaat de mogelijkheid om niet alleen meer te “putten” op de green, maar ook om de bal te stiften of ouderwets hard tegen de touwen te schieten of te gooien.

De Golfhoepel is voor meerdere sport- en speldoeleinden ontwikkeld. Er kan bijvoorbeeld een parcours of andere opstelling worden uitgezet, waardoorheen o.a. een: hand-, tennis- of voetbal, handbal, frisbee of rugbybal doorheen kan worden getrapt of geworpen.

De verplaatsbare golfhoepel kan in de grond worden geprikt of via een voetplaat worden geplaatst.

*Prijs is exclusief verzwaarde voetplaat. Deze kan apart worden geleverd.

Offerte aanvragen