Moby de speelkoepel

Novasports heeft een innovatieve speelkoepel ontwikkeld, die kinderen uitnodigt samen te bewegen in de openbare ruimte binnen uw gemeente, vereniging, school of het kinderdagverblijf.

 

Moby de speelkoepel is een van polyester vervaardigde interactieve, van technologie en van krijtverf voorziene speeltoestel, die de jeugd door middel van led-lichtjes en geluiden, stimuleert te bewegen. Moby is voorzien van sensoren die beweging detecteren en vervolgens geluiden en lichtjes afspelen, waardoor verschillende sport- en spelvormen kunnen worden gespeeld, al dan niet met aanvullende spelmaterialen zoals bijvoorbeeld een bal.

 

Moby doet dienst als goaltje of klimtoestel. Met zijn uitdagende kleuren en mooie vorm is de speelkoepel een uitdagend product. Tevens kan de Speelkoepel als speeltoestel worden gebruikt voor bijvoorbeeld scholen of speeltuinen  

 

Opties

  • Moby is ook zonder technologie verkrijgbaar.
  • Moby is ook zonder krijtverf leverbaar
  • Moby kan ik alle gewenste RAL-kleuren worden geleverd.

Extra’s

Los verkrijgbaar zijn de verschillende leuke thematische canvashoezen. Deze kunnen eenvoudig over de koepel worden gespannen, waarna meerdere afwisselende thematische en educatieve sport- en spelvormen gespeeld kunnen worden.

 

Neem contact op voor meer informatie.Krijtverf op uw Speelkoepel

Wat gaaf, kinderen kunnen lekker met krijt tekeningen maken of teksten of getallen schrijven op de speelkoepel, wat goed is voor de fijne motoriek en de creatieve- en cognitieve ontwikkeling.


Thematische stickers op uw speelkoepel

Novasports biedt de mogelijkheid om uw speelkoepel nog leuker te maken voor kinderen. Met de unieke stickers van Novasports krijgt uw speelkoepel een nog stoerdere uitstraling. Dit maakt de speelkoepel nog uitdagender voor kinderen om mee te spelen. 

 

De speelkoepel is in alle RAL-kleuren verkrijgbaar.